Inloopavond Herinrichting centrum


Samen met de Ondernemersvereniging Twello Centrum werken wij aan de herinrichting van het centrum van Twello. Na de eerdere fasen van de Duistervoordseweg, de Stationsstraat‑Marktstraat, de Van Ghentstraat en de Dorpstraat-Schoolstraat volgt in 2024 de uitvoering van de laatste fase: het gedeelte van het centrum langs het Marktplein. Het gaat om het gebied vanaf Univé tot en met het Voorster Nieuws en de strook langs het Marktplein tot aan Pets&Co.

Uw inbreng is belangrijk

Architectenbureau Architecten_Lab uit Deventer heeft samen met enkele ondernemers aan het Marktplein en met ons het ontwerp opgesteld. Voordat wij de plannen definitief maken, vinden wij uw inbreng ook belangrijk. Wij horen namelijk graag of u knelpunten ervaart en welke wensen en ideeën u heeft over de nieuwe inrichting. Hiervoor organiseren wij een inloopavond.

Uitnodiging voor de inloopavond

U bent van harte welkom om tijdens deze inloopavond het ontwerp te bekijken en uw reactie, opmerkingen, suggesties of ideeën te geven.

  • Locatie: Koffie Café Thuis, Marktplein 32, Twello
  • Datum: woensdag 24 april 2024
  • Tijd: tussen 18.30 en 20.00 uur

Reageren op het ontwerp

U kunt tot en met 5 mei 2024 reageren door een mail te sturen naar gemeente@voorst.nl (graag daarbij vermelden: herinrichting Marktplein, zaaknummer 434316) of door een reactieformulier in te vullen tijdens de inloopavond.

U vindt de tekening nu al op onze website voorst.nl/marktplein.