Bijeenkomst - Niet Aangeboren Hersenletsel - met als thema overprikkeling


Op vrijdagavond 20 september organiseren Mens en Welzijn Voorst, MEE Samen en de gemeente Voorst opnieuw een - Niet Aangeboren Hersenletsel – (NAH) avond. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun mantelzorger(s). Het doel is om elkaar te ontmoeten in een prikkelarme omgeving. Er worden ervaringen uitgewisseld en je kunt informatie ophalen rondom het thema NAH.

NAH kan zowel zichtbare- als onzichtbare gevolgen hebben. Er kunnen zichtbare veranderingen optreden. Er kan ook sprake zijn van onzichtbare gevolgen in het denken en doen, zoals geheugen- of concentratieproblemen en prikkelgevoeligheid. Deze avond staat in het teken van overprikkeling. Wat is overprikkeling? Hoe herken je het en hoe kan je het voorkomen? En welke ervaringen, tips en adviezen zijn er om met elkaar uit te wisselen? Iedereen met NAH en zijn/haar mantelzorg(s) is welkom!

Programma: vrijdag 20 september

  • 18:30 uur: Inloop vanaf 18.30 uur
  • 18.45 uur: Gezamenlijke koffie en thee
  • 19.00 uur: Start van de avond met het thema: overprikkeling
  • 20.00 uur: Afsluiting met mogelijkheid om na te praten met een kopje koffie of thee.

Adres: Mens en Welzijn Voorst, Jachtlustplein 11 in Twello.

Vragen en aanmelden

Voor vragen en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Roline Jansen van MEE Samen. Te bereiken via 06 – 12 06 76 74 (dinsdagochtend, donderdag en vrijdag) of r.jansen@meesamen.nl.