Dag van de Bouw - 8 juni bij Brandweerkazerne in Twello


Sfeerimpressie van de nieuwe brandweerkazerne

Op zaterdag 8 juni is het weer zover: de 17e editie van de Dag van de Bouw! Een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van een bouwproces. Dijkhof Bouw is één van de deelnemende bedrijven. Zij stelt die dag de deuren open van de in aanbouw zijnde nieuwe brandweerkazerne aan de Zuiderlaan in Twello. Ook alle betrokken partners bij dit unieke bouwproject zijn daar aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Duurzaam

De brandweerkazerne in Twello is meer dan alleen een functioneel gebouw. Ontworpen als doorrijkazerne, met een in- en uitgang voor alle voertuigen, past het perfect in de landelijke omgeving met zijn stoere en robuuste uitstraling. Voor het gebouw worden duurzame materialen gebruikt zoals: isovlas en leemstuc en een hoofddraagconstructie volledig uit hout.

Naast duurzaam is het gebouw ook energieneutraal met nul op de meter door het gebruik van een groot aantal zonnepanelen op het dak en goede isolatie, helemaal klaar voor de toekomst.

Een leuke kans om het bouwproces van de nieuwe brandweerkazerne van dichtbij te bekijken en te ervaren. U bent van harte welkom op 8 juni van 10.00 tot 15.00 uur!

Parkeren kunt u bij sportclub S.V. Twello. Komt u op de fiets dan kunt u die bij de hockeyclub stallen.