Duurzame Huizenroute op 2 en 9 november


Gezin voor een duurzaam huis

Veel mensen willen aan de slag met het verduurzamen van hun huis. Maar weten niet hoe ze daarmee moeten beginnen. Een verhaal van iemand uit de buurt helpt. Of het nu gaat over de pas aangebrachte dakisolatie, hybride warmtepomp, een geheel energiezuinige woning of het verhoogde comfort; elke ervaring is welkom. Daarom doet gemeente Voost dit jaar weer mee aan de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november 2024. Op deze dagen stellen Voorsternaren hun deuren open voor andere bewoners om te laten zie hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt.

Wilt u een woning bezoeken?

Bent u benieuwd welke duurzame maatregelen er zijn? Of heeft u plannen om te verbouwen? Bezoek dan de duurzame huizen in de gemeente tijdens de Duurzame Huizen Route. Luister naar de ervaring van de bewoner en laat u inspireren. Vanaf oktober vindt u op duurzamehuizenroute.nl een overzicht van alle woningen die u kunt bezoeken op 2 en 9 november. U kunt zich op de website inschrijven voor een bezoek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Meld u ook uw verduurzaamde huis aan?

Heeft u ervaring met het verduurzamen van uw woning? Wij zijn op zoek naar Voorsternaren die hun ervaring wil delen. Meldt u aan. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen. Misschien heeft u informatie waarmee u een ander kunt inspireren. Aanmelden kan via duurzamehuizenroute.nl.

Ervaringen bespreken met een energiecoach

Heeft u een huis bezocht en wilt u doorpraten over uw ervaring tijdens de Duurzame Huizen Route? Maak gratis een afspraak met een energiecoach en bekijk samen welke mogelijkheden er zijn om uw huis te verduurzamen. Maak via info@energierijkvoorst.nl of 085 – 732 69 89 een afspraak.