Viaduct Sluinerweg is klaar


Het viaduct Sluinerweg bij Wilp-Achterhoek is klaar. De Sluinerweg is vanaf vrijdag 26 juli 2024 om 17.00 uur weer open voor al het verkeer.

Sluierweg

Het viaduct Sluinerweg bij Wilp-Achterhoek is klaar. De Sluinerweg is vanaf vrijdag 26 juli 2024 om 17.00 uur weer open voor al het verkeer. Het verwijderen en terugbouwen van het viaduct is goed verlopen en volgens planning. Aannemer Heijmans verdient daarvoor een groot compliment.

Bedankt

De Sluinerweg is sinds 8 januari 2024 afgeslotene voor al het verkeer. Dat zorgde voor een mindere bereikbaarheid van bewoners en bedrijven. Wij bedanken daarom iedereen voor het geduld en het gebruik van de aangegeven omleidingsroutes.

Ardeweg definitief gesloten

Nadat de Sluinerweg weer in gebruik is genomen, starten de werkzaamheden
voor het verwijderen van het viaduct Ardeweg. Vanaf maandag 29 juli 2024 om
7.00 uur is de Ardeweg defi nitief afgesloten voor al het verkeer tussen de Sluinerweg en de Kranenstraat. Het viaduct wordt niet teruggebouwd en deze verbinding verdwijnt volledig.
 

Sloop viaduct Ardeweg

Volgens de huidige planning worden de wegdelen van het viaduct Ardeweg over de A1 op 6 en 7 september 2024 verwijderd. Bent u benieuwd wat er gaat gebeuren? Wilt u hier iets van zien? Blijf op de hoogte en check de Bouw App van Heijmans of kijk op A1oost.nl voor meer informatie.