Voorlopig ontwerp rotonde bij Posterenk ter inzage


Op dinsdag 10 oktober 2023 organiseren de gemeente Voorst en aannemer Heijmans van 19.30 uur tot 21.00 uur in de Wilpermolen in Posterenk een inloopavond over de rotonde op de kruising Fliertweg – H.W. Iordensweg bij Posterenk. U bent van harte welkom om binnen te lopen en het voorlopig ontwerp voor de rotonde te bekijken. Er zijn medewerkers van de gemeente en de aannemer aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Het is dan ook mogelijk om direct te reageren op het ontwerp en om uw suggesties of verbetervoorstellen te delen met de medewerkers.

Kruispunt Fliertweg en H.W. Iordensweg

Combineren van wegwerkzaamheden

Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A1 tussen Apeldoorn en Twello. Vanwege de verbreding van de A1 worden ook gemeentelijke wegen aangepast, waaronder de Zwarte Kolkstraat, H.W. Iordensweg en Fliertweg nabij Posterenk. Deze wegen zijn en worden verlegd, maar de verkeerssituatie verandert niet ingrijpend. Nu er wegwerkzaamheden plaatsvinden is er ook op verzoek van Posterenks Belang & Omstreken gekeken naar een verkeersveiliger inrichting van de verkeerssituatie. Daarom werken wij met aannemer Heijmans aan een ontwerp en de realisatie van een rotonde op de kruising Fliertweg – H.W. Iordensweg nabij Posterenk.

Meer informatie

Op voorst.nl/rotonde-posterenk vindt u meer informatie. Op a1oost.nl leest u meer over de verbreding van de A1. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de inloopavond? Neem gerust contact op met de gemeente, projectleider Jelle Koopman via 0571-27 99 11 of stuur een e-mail naar gemeente@voorst.nl onder vermelding van zaaknummer 364856.