Wij zoeken 2 Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand uit de gemeente Voorst!


Wij zoeken 2 enthousiaste Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (BABS) die een bijdrage wil leveren aan een belangrijke dag in het leven van twee mensen die voor elkaar kiezen. Iets voor jou? Lees dan verder.

Trouwfoto

Wat ga je doen?

Je zorgt als BABS voor de voltrekking van huwelijken en partnerschapsregistraties in de gemeente Voorst. Je begeleidt de paren en je weet op een creatieve en persoonlijke wijze elke keer weer iets bijzonders te maken van hun speciale dag. Je voert voorbereidende gesprekken met de bruidsparen. Tijdens dit gesprek verzamel je informatie die nodig is om een op het paar toegesneden en persoonlijke toespraak te kunnen houden. Je bent verantwoordelijk voor een goede gang van zaken tijdens de ceremonie.

Wat bieden wij jou?

Per voltrokken huwelijk of partnerschapsregistratie ontvang je een vastgestelde vergoeding. Per jaar worden zo’n 180 huwelijken en partnerschappen gesloten. Deze worden verdeeld over een team van 5 BABS-en.

Wie zoeken wij?

Om voor deze bijzondere vacature in aanmerking te komen neem je enthousiasme mee én ben je woonachtig in de gemeente Voorst. Dat is het belangrijkste voor ons. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Het is een pré als je één of meer vreemde talen spreekt. Je hebt ervaring met het spreken in het openbaar en je kunt een goede presentatie verzorgen. Je hebt een groot improvisatievermogen en een creatieve geest. Je bent representatief en je bent sociaal en maatschappelijk betrokken bij de gemeente Voorst. De vacature is voor een beperkt aantal uren per jaar, waarvoor flexibiliteit in de werktijden belangrijk is.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij de gemeente Voorst. De gemeente Voorst is een aantrekkelijke Gelderse gemeente gelegen tussen IJssel en Veluwe, een gemeente met ongeveer 25.000 inwoners die wonen in twaalf dorpen en een prachtig buitengebied. Bij de gemeente Voorst werken ongeveer 240 enthousiaste medewerkers.

Hoe solliciteer je?

Wij streven naar een inclusief en divers personeelsbestand. Reageren op de vacature kan door een e-mail te sturen naar: sollicitatie@voorst.nl. We zien je reactie graag uiterlijk dinsdag 3 september 2024 tegemoet. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 10 en dinsdag 17 september 2024.
 

Proefhuwelijk sluiten

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het sluiten van een proefhuwelijk! Bij de uitnodiging voor het gesprek ontvang je meer informatie voor de voorbereiding. Houd je hier alvast rekening mee?

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie kun je terecht bij Karen Kraima, manager, telefoon 0571–279 241 of bij Justine van Lindenberg, adviseur burgerzaken, telefoon 0571–279 887. Zij vertellen je graag meer!

Iedereen is welkom

De gemeente Voorst investeert in een fijne werksfeer waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Bij ons is iedereen welkom. We zijn er namelijk van overtuigd dat verschillende talenten en perspectieven elkaar versterken. Herken jij jezelf in de vacaturetekst? We zien je sollicitatie graag tegemoet!